- G:

Masterchef'te Burak-Gamze Gerilimi Yeniden Hortladı! Bu Hafta Kıyamet Kopacak!

Masterchef'te Burak-Gamze Gerilimi Yeniden Hortladı! Bu Hafta Kıyamet Kopacak! Masterchef Türkiye 2022'de yeni hafta oldukça heyecanlı geçecek. Burak Kaya'lı mavi takımla, Ayaz'lı kırmızı takım yine büyük rekabet yaşayacaklar. Ancak bu hafta yine yemeklerden çok kavgalar konuşulacak.

Masterchef'te Burak- Gamze Gerilimi Yeniden Hortladı! Bu Hafta Kıyamet Kopacak!

Masterchef 2022'de yeni haftanın takım kaptanları belli oldu. Mavi takım kaptanlığını kazanan Burak Kaya, kırmızı takım kaptanlığına Ayaz'ı seçti. Ancak bu hafta bu iki isimden ziyade, Burak Kaya, Büşra ve Gamze arasında geçecek. Burak Kaya, Gamze'yi takımına ilk olarak seçti ancak Büşra'yı rakip takıma vermeyi tercih ederek tercih hakkını Fatma Nur'dan yana kullandı. Bu olay tüm haftaya damga vuracak ve gerilim bir an olsun eksilmeyecek. İlk takım oyununda ise Gamze ile Burak Kaya arasındaki ipler bir kez daha kopacak.

Devamı Diğer Sayfada >>>

22 Kas 2022 - 14:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Keşfet Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Keşfet hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Keşfet editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Keşfet değil haberi geçen ajanstır.